top of page

PROIECTE CASE MODERNE ┃PROIECTE CASA CU ACOPERIS TIP TERASA ┃ MODELE PROIECTE CASE CU ETAJ SI TERASA

CASA M 1

PROIECTE CASA PASIVA

PROIECTE CASA PASIVA

PROIECTE CASE MODERNE
PROECTE CASE CU ACOPERIS TIP TERASA
MODELE PROIECTE CASE CU ETAJ SI TERASA

Casa N

Spatii rezidentiale, Case cu piscin

Casa A

SPATII REZIDENTIALE CU PISCINA

SPATII REZIDENTIALE, CASE CU PISCINA

SPATII REZIDENTIALE, CASE CU PISCINA

SPATII REZIDENTIALE, CASE CU PISCINA

PROIECTE CASA PASIVA

SPATII REZIDENTIALE, CASE CU PISCINA
LOCUINTE CUPLATE TIP DUPLEX
SNAGOV

PROIECTE CASA PASIVA

CASA R

CASA PASIVA
STRUCTURA METALICA

PROIECT CASA ACOPERIS INTR-O APA

 

Casa R

CASA N
CASA K

MODELE PROIECTE CASE PARTER FARA ETAJ

MODELE PROIECTE CASE PARTER FARA ETAJ

CASA N

CASA E

CASA K

CASA PARTER CU ACOPERIS TIP SARPANTA

CASA PARTER CU ACOPERIS TIP SARPANTA

CASA F
CASA PARTER ACOPERIS TERASA SI CARPORT

Casa E

PROIECTE LOCUINTE COMUNE MICI

PROIECTE LOCUINTE COMUNE MICI
8 APARTAMENTE

PROIECTE LOCUINTE COMUNE MICI

PROIECTE LOCUINTE COMUNE MICI
8 APARTAMENTE

PROIECTE CAS DUPLEX CUPLATE

PROIECTE CASE DUPLEX CUPLATE

PROIECTE CASE DUPLEX CUPLATE

MODELE PROIECTE CASA CU MANSARDA
PROIECTE CASE CU MANSARDA 3 DORMITOARE
PROIECE CASA CU MANSARDA SI TERASA

MODELE PROIECTE CASA CU MANSARDA ┃ PROIECTE CASE CU MANSARDA 3 DORMITOARE ┃PROIECTE CASA CU MANSARDA SI TERASA

MODELE PROIECTE CASE CU MANSARDA

MODELE PROIECTE CASE CU MANSARDA

MODELE PROIECTE CASE CU MANSARDA

Biroul nostru de arhitectura moderna realizeaza atat planuri casa, proiecte rezidentiale, industriale, de amenajari interioare, design, rezistenta si instalatii, cat si proiecte de case cu piscina, moderne, cu terasa etc. Ideea de a avea propriul bazin in curtea casei le surade din ce in ce mai multor romani, cu atat mai mult cu cat, in ultimii ani, numarul celor care au decis sa se mute din apartamentele din marile orase a crescut simtitor.

Prin proiectele de case cu piscina/spatii rezidentiale, sau fara acoperis pe care le realizam la Upstudioproject, transformam un vis frumos intr-o realitate palpabila si o idee abstracta intr-un rezultat concret. Stim ca, in momentul in care ne contactezi in legatura cu un proiect de casa cu piscina, deja te visezi pe marginea acesteia, intins pe un sezlong, cu un cocktail in mana. Tocmai de aceea, ne ocupam de toate etapele - de la schita conceptuala la urmarirea santierului, inclusiv intocmirea temei de proiectare, obtinerea tuturor avizelor necesare autorizarii etc.

Suntem prezenti in Bucuresti, Cluj Napoca, Alba Iulia si Timisoara. Contacteaza-ne la 0742.068.582 si demaram chiar acum proiectul casei cu piscina/spatiului rezidential pe care l-ai visat dintotdeauna!

5c5493_89a822cfea95444d8431390673017766_mv2.webp

Proiecte case mici fara etaj

Desi, atunci cand ne gandim la o casa, ridicam in minte cel putin un etaj, adevarul este ca, la Upstudioproject, primim multe proiecte de case mici fara etaj. Motivele sunt numeroase: in primul rand, financiare, intrucat costurile unui camin cu un singur nivel sunt, in mod logic, mai reduse decat ale unei locuinte mai mari sau ale unei vile cu mai multe etaje. In al doilea rand, decizia trebuie sa tina cont si de numarul de locatari care vor ocupa respectiva casa, nu atat in prezent, ci si pe termen mediu si lung. Spre exemplu, daca esti singur sau intr-un cuplu, trebuie sa iei in calcul posibilitatea de a forma o familie in viitorul mai mult sau mai putin apropiat. Totodata, trebuie sa recunosti ca modelele de case mici fara etaj sunt mai atragatoare din punct de vedere vizual, mai practice si mai economice, toate acestea fiind alte motive sa renunti la ideea adaugarii unor niveluri in plus.

Insa, pana la urma, lucrul cu adevarat important este ca tu sa iti doresti o astfel de locuinta, un astfel de camin: cat timp executia va fi exact aceea pe care ti-o doresti, niciun alt argument nu poate avea o fundatie mai solida si nu va sta in picioare mai bine decat acesta. Iar arhitectii visului tau, atat la propriu, cat si la figurat, suntem noi, cei din echipa Upstudioproject. Parcurgand aceasta pagina in continuare, vei afla cine suntem, cum lucram si unde ne gasesti. 

Upstudioproject realizeaza schita proiecte case mici fara etaj 

Upstudioproject este un birou de arhitectura moderna, cu o echipa tanara, insa cu o experienta relevanta in ceea ce priveste urbanismul, care lupta din rasputeri sa aduca o pata de culoare, atat la propriu, cat si la figurat, in acest domeniu. Astfel, proiectele de case mici fara etaj pe care le realizam sunt unice, respecta ultimele trenduri in domeniu si, mai mult decat atat, vin sa aduca plusvaloare, din punct de vedere cromatic, zonei in care sunt construite. 

Proiectele de casa mica fara etaj pe care le realizam includ numeroase faze: schitele conceptuale, intocmirea temei de proiectare, obtinerea tuturor avizelor necesare, urmarirea santierului. Astfel, Upstudioproject isi dovedeste profesionalismul si responsabilitatea pentru siguranta si confortul clientilor, fiindu-le alaturi de la prima linie trasata cu creionul pe hartie si pana la predarea proiectului, in deplina securitate. 

Daca ai nevoie de o astfel de schita pentru proiectul casei mici fara etaj, sau de modele case, trebuie sa stii ca ne gasesti in Bucuresti, Alba Iulia, Timisoara si Cluj Napoca, la numarul de telefon 0742 068 582 sau pe e-mail, la upstudioproject@gmail.com. Nu in ultimul rand, precizam ca ne ocupam si de alte proiecte de casa (cu etaj, terasa, mansarda, simple, pasive, etc), dar si de proiecte rezidentiale, industriale, amenajari interioare, design, rezistenta, instalatii etc.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si vom incepe sa lucram impreuna la visul tau, fie ca vorbim despre un proiect de casa mica fara etaj sau ceva chiar si mai indraznet!

Proiect casa cu mansarda 3 dormitoare

familia ta are unde sa creasca!

In general, clientii care cauta "proiect casa cu mansarda 3 dormitoare" pe internet si ajung la noi isi doresc un camin pentru familia lor, fie ca aceasta exista deja, fie ca urmeaza sa se mareasca. Din acest punct de vedere, responsabilitatea cu care tratam proiectul este cu atat mai mare, stiind ca, practic, vom avea un rol extrem de important in siguranta, linistea, dezvoltarea si viitorul respectivei familii.

Suntem un birou de arhitectura tanar infiintat in 2012, insa profesionalismul si faptul ca suntem mereu ancorati in prezent, la cele mai noi tendinte de pe piata romaneasca, europeana si internationala, ne recomanda intotdeauna si ne fac cu atat mai apreciati de catre toti clientii nostri.

Proiectele pentru case cu mansarda si 3 dormitoare incep cu o idee a clientilor nostri: acestia ne contacteaza si ne transmit cum isi imagineaza ca va arata locuinta visurilor lor. Noi punem totul pe hartie, atat la propriu, cat si la figurat, si incepem sa construim visul lor, linie cu linie, etapa cu etapa si stadiu cu stadiu.

5c5493_cf22e6b0e38444af9817701bd422d0b2_mv2.webp

Oferim servicii complete de arhitectura, diferite modele de case, proiecte case fara acoperis, cu mansarda, cu terasa, cu etaj, mici cu mansarda. Pe langa acestea mai realizam proiecte rezidentiale, industriale, de amenajari interioare, design, rezistenta, instalatii, pentru toate fazele de proiect (DTAC - documentatie tehnica autorizatie constrcutie, PT- proiect tehnic, DDE - detalii de executie, US- urmarire santier)

Dupa analiza terenului (studii topografice, cote nivel, vizita pe santier, relatia cu vecinatatiile, integrare in sit, studii geologice, orientarea fata de punctele cardinale, vanturi dominante etc.), incepem cu schita conceptuala,  continuam cu intocmirea temei de proiectare, finalizarea proiectului de arhitectura este urmat de intocmirea proiectelor de specialitate, rezistenta si instalatii, apoi obtinerea tuturor avizelor necesare autorizarii si urmarim santierul pe toata durata sa. Numai astfel, putem fi siguri ca rezultatul final este unul pe masura asteptarilor clientilor nostri, iar acestia vor ridica nu numai o locuinta, ci un veritabil camin pentru ei si familia lor.

Un proiect de casa cu mansarda si 3 dormitoare are o importanta deosebita, atat din punctul de vedere al marimii sale, cat si al semnificatiei, pe care am descris-o mai sus. In general acest tip de case parter si mansarda este cel mai economic din punct de vedere constructiv. Cel mai probabil, este genul de activitate "once in a lifetime", tocmai de aceea suntem cu atat mai mandri ca ne alegi pe noi sa iti fim alaturi de la prima linie trasata pe hartie si pana la finisajele noului tau loc pe care il vei numi "acasa". 

Avem toate atuurile pentru a promite un rezultat pe masura asteptarilor tale: experienta, entuziasmul si deschiderea sunt de partea noastra, fiind intotdeauna pregatiti sa tinem cont de punctul tau de vedere si sa luam in considerare orice aspect pe care ni-l semnalezi. Mai mult decat atat, vom suprapune ideile tale cu experienta noastra si, din exemplele la care am luat parte sau pe care le-am studiat, vom sti mereu cum sa imbunatatim sau sa facem proiectul unul si mai fezabil.

Sunt putine lucruri a caror finalizare iti va produce o satisfactie mai mare decat un proiect de casa cu mansarda si 3 dormitoare. In momentul in care va fi gata, respectiva locuinta va fi centrul universului tau familial, prin urmare trebuie sa fie atat functionala, cat si confortabila, sa ofere un sentiment de protectie si de caldura, atat la propriu, cat si la figurat. Suntem capabili sa garantam toate aceste aspecte si te asteptam sa ne contactezi pentru a incepe proiectul cat mai curand!

Ne gasesti in Bucuresti, Timisoara, Alba Iulia si Cluj-Napoca, pe adresa de e-mail upstudioproject@gmail.com sau la telefon 0742 068 582!

bottom of page