top of page

 

Design interior

locuinta, camera de zi, dormitoare, bai

 

Design interior

Living

 

Sala sedinte 

 

Bucatarie si terasa

 

Element found and updated!

Pentru a avea parte de o locuinta confortabila si adaptata pe deplin nevoilor tale actuale, biroul nostru iti vine in ajutor cu servicii de design interior, menite sa aduca un plus de personalitate spatiului tau privat. Intr-o lume monotona si mereu intr-o cursa contratimp, ai nevoie de viziune pentru a putea oferi locuintei tale o imagine iesita din tipare. De ce? Pentru ca suntem unici, lucru care nu se vede doar prin noi insine, ci si prin modul in care este amenajat spatiul in care locuim. Atentia la detalii este cea care face diferenta dintre un spatiu anost si unul care poate fi numit pe deplin “acasa”. Upstudioproject este un birou de arhitectura moderna, ce are in componenta sa o echipa tanara, cu vasta experienta in domeniu, pregatita sa raspunda oricaror provocari in materie de design interior.

dormitor3_etaj_Photo - 2.jpg

Servicii design

Spatiul in care traiesti trebuie sa se afle in deplina concordanta cu gusturile si nevoile tale, de aceea vei avea nevoie de idei creative de amenajare pentru ca spatiul locuintei sa devina un ambient placut pentru intraga familie. Prin intermediul serviciilor de design interior pe care ti le punem la dispozitie, ne dorim sa realizam mai mult decat niste proiecte de design, astfel ca expertii nostri iti pot sta la dispozitie cu: amenajari interioare, idei design interior, amenajari interioare case, idei interior living, idei interior bucatarie, precum si design idei modele scari interioare.

Un loc numit acasa

Un ambient placut este rezultatul unor decizii luate in mod responsabil, acordand atentie sporita chiar si micilor detalii. De la forme si texturi, pana la clasicul mobilier esential oricarei incaperi, fiecare detaliu va aduce un plus de autenticitate si personalitate caminului tau, care va fi unul de-a dreptul remarcabil. Starea ta de spirit se afla in stransa legatura cu spatiul in care traiesti, iar noi ne dorim sa fim parte din proiectul care iti va aduce din plin atat de multe satisfactii.

camera_de_joaca_6 - Photo.jpg

Ne plac provocarile si ne dorim ca visul tau sa devina unul palpabil cat mai curand, astfel ca  ne vom ocupa cu multa atentie si dedicare de fiecare etapa a proiectului tau de suflet. Totul incepe cu o idee creativa si o schita, insa pentru ca proiectul tau sa prinda contur, vei avea nevoie de experti cu viziune, care sa iti inteleaga pe deplin exigentele. Ne recomanda experienta si profesionalimul, de aceea suntem increzatori ca rezultatul final va corespunde in totalitate asteptarilor tale.

bottom of page