top of page
PROIECTARE FABRICA MOBILA

Hale productie si depozitare

SCHITA PROIECTAR SERVICE AUTO
SCHITA PROIECTARE HALA SERVICE AUTO

Centru Logistic- Giarmata si Oradea

Proiectare fabrica mobilier

Service auto

Casa Auto-Sebes

PROIECTAR PARCURI FOTOVOLTAICE

Depozit CANEPA
Jud. Alba
Loc. Sebes

PLAN PROIECTE INDUSTRIALE

Proiectare parcuri fotovoltaice

Parc fotovoltaic

Jud. Alba 
Loc. Sebes

 

Parc fotovoltaic
Jud. Timis
Loc. Gataia

 

PROIECT FERMA ANIMALE

PROIECT DEPOZIT CEREALE
PROIECT DEPOZIT LEGUME FRUCTE

Ferma de vaci

Jud. Fagaras
Loc. Bucium

PROIECT DEPOZITE LEGUME FRUCTE

DEPOZIT CEREALE
DEPOZIT LEGUME FRUCTE jud. Ilfov

DEPOZIT FRUCTE

SILOZURI CEREALE LABORATOR ANALIZE

SILOZURI CEREALE

SCHTA PROIECT HALA METALICA INDUSTRIALA

PLAN PROIECTE INDUSTRIALE

PLAN PROIECTE INDUSTRIALE

Fabrica de mobila Savini due

Jud. Alba

Loc. Sebes


Planuri de proiectare industriala ambitioase

 

In spatele unui plan industrial sau a unui proiect reusit va sta intotdeauna aromonia alcatuita din experienta echipei de arhitecti, cunostinte si viziune. Obiectivul final al proiectarii industriale si nu numai, este acela de a crea un mediu de lucru sigur, eficient si productiv, care sa permita companiei sa-si atinga obiectivele si sa se adapteze la schimbarile din mediul de afaceri. Indiferent ca este vorba despre un proiect de sala fitness, proiect parc fotovoltaic, proiect service auto sau proiect hala metalica, suntem o echipa pregatita pentru a gasi intotdeauna solutii adecvate la oricare dintre provocarile clientilor.

Pentru ca suntem pe deplin constienti de faptul ca elaborarea unui plan industrial de tipul proiect de parc fotovoltaic, proiect sala fitness, proiect service auto sau chiar si proiect hala metalica implica nu doar cunostinte vaste, ci si multa viziune, fiecare proiect ce ajunge la noi este abordat de catre o intreaga echipa de experti. Asadar, daca iti doresti un proiect pentru sala fitness, un proiect de service auto, proiect de hala metalica sau chiar si de un proiect pentru parc fotovoltaic, te asteptam sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru a-ti transforma visul in realitate. De ce noi? Pentru ca realizarea proiectelor amibitioase sunt cartea noastra de vizita!

 

Realizarea unor planuri de proiectare industriala reprezinta in general o provocare pentru orice arhitect, intucat este necesar sa se tina cont de o multitudine de factori simultan. Desi suntem o echipa tanara, ne plac provocarile si proiectele ambitioase, astfel ca de-a lungul timpului am accepatat increzatori diferite proiecte industriale printre care se numara: hale de productie si depozitare, cladiri de service auto, depozite, ferme, parcuri fotovoltaice, precum si diferite fabrici. Suprafata totala construita depaseste 200.000 mp, astfel ca nu doar ambitia si curajul sunt lucrurile care ne recomanda, ci si o experienta vasta.

Realizam proiecte industriale - hale, fabrici, service, depozite

WhatsApp Image 2022-01-12 at 12.43.33 (1).jpeg

Proiecte ample

Planuiesti sa iti construiesti un depozit? Un spatiu logistic sau chiar o fabrica? Un prim pas spre realizare este elaborarea unui proiect amplu, care sa respecte pe deplin exigentele tale, dar si normele legale de siguranta ce se impun. In proiectarea industriala, cele mai importante aspecte sunt functionalitatea si desigur respectarea cerintelor avute de clienti. Acest lucru nu inseamna insa ca nu vom incerca sa ne aducem amprenta proprie acolo unde consideram ca este posibil si necesar. Pana in prezent, am realizat proiecte de hale pe structura metalica din europrofile, grinzi ajurate, grinzi cu zabrele, dar si structuri realizate din beton precomprimat, prefabricat si montat la fata locului. Structura halei a fost aleasa in functie gradul de rezistenta la foc impus prin scenariul de securitate la incendiu, in functie de sarcina termica a materialelor depozitate, dar si in functie de supfate si deschiderile libere necesare procesului tehnologic.

Solutii particulare

Experienta echipei Upstudioproject este detaliul care garanteaza ca proiectul tau va bifa cu succes toate exigentele impuse, asigurand totodata si o optimizare a costurilor de constructie. Si pentru ca ne dorim sa ai parte de rezultate cu adevarat satisfacatoare, iti vom oferi consultanta tehnica inca din faza conceptuala, astfel incat sa poti lua cele mai inspirate decizii. Siguranta constructiei tale este prioritatea noastra numarul 1, pentru ca intelegem perfect faptul ca proiectarea industriala este complexa si necesita solutii particulare.

 

            Pentru a stabili inca de la inceput un concept cat mai economic si mai eficient, echipa noastra iti va sta la dispozitie cu intreaga sa experienta, urmarind indeaproape fiecare pas al constructiei. Timpul scurt de proiectare si profesionalismul echipei noastre vor face ca ideile tale sa devina rapid o parte din realitate.

02 hala.png
proiecte industriale.webp

Atentia la detalii

In procesul de proiectare industriala utilizam metode si tehnologii de calcul moderne, astfel incat sa obtinem rezultate cat mai precise. Avantajele utilizatii acestor tehnici moderne asigura o durata de proiectare scazuta, dar si optimizarea numarului de materiale de constructie necesare in proces, detaliu ce poate reduce semnificativ costurile totale de constructie ale oricaror hale industriale.

           

            Consultanta tehnica reprezinta o parte importanta din procesul de proiectare, iar noi cei care formam echipa Upstudioproject suntem pe deplin constienti de acest aspect. Dorim sa oferim intotdeauna solutii inovatoare, tocmai de aceea suntem foarte atenti la cerintele particulare ale clientilor nostri. Daca te afli in cautarea unor servicii de proiectare industriala, suntem o echipa care intelege pe deplin exigentele unor proiecte industriale complexe si suntem convinsi de faptul ca avem solutiile optime pentru a tranforma oricare dintre proiectele tale intr-o parte din realitate. Ai nevoie de o schita pentru un service auto, de servicii de proiectare a unui parc fotovoltaic sau alte proiecte industriale marete? Echipa Upstudioproject este aliatul tau de nadejde in elaborarea oricaror proiecte industriale propuse.

Atentia la detalii


Intrebari frecvente

De ce am nevoie de servicii profesionale de proiectare industriala?

           

            Indiferent ca ai nevoie de un proiect de hala pentru service auto, de un proiect pentru un depozit de legume, de servicii de proiectare pentru parcuri fotovoltaice sau despre orice alt tip de plan industrial, in fiecare situatie vei avea nevoie de viziunea unui specialist. In procesul de proiectare a unei hale industriale este necesar a se tine cont de o multime de factori. Acesta este motivul pentru care nu este recomandat a se lasa niciun fel de compromis in ceea ce priveste pregatirea profesionala a celor cu care colaborezi. Fiecare etapa de constructie trebuie urmarita indeaproape, astfel incat sa respecte pe deplin orice proiecte industriale, iar o echipa de arhitecti profesionisti intelege pe deplin importanta acestui pas. Un serviciu de proiectare industriala profesionist reprezinta una dintre cele mai bune garantii ale faptului ca proiectul tau va fi unul de succes inca din etapa incipienta, indiferent ca este vorba despre un proiect hale industriale sau alte proiecte similare.

           

Cum gasesc un serviciu de proiectare industriala?

           

            Daca te afli in etapa in care trebuie sa identifici o echipa de arhitecti care sa iti asigure servicii de proiectare industriale la cele mai inalte standarde calitative, efectuarea unui research in prealabil este un lucru esential. Cuvinte precum: proiect hale industriale, plan industrial, schita service auto, proiect hala service auto, proiectare service auto, proiectare parc fotovoltaic sau proiect depozit legume fructe sunt doar cateva exemple de cautari pe Internet pe care cel mai probabil le-ai efectuat pentru a ajunge la un rezultat. In spatele unui serviciu de proiectare industriala de calitate va sta intotdeauna o echipa de arhitecti pregatita sa raspunda oricaror provocari. Gasirea unui serviciu de proiectare industriala potrivit incepe cu stabilirea unor criterii de selectie, a unui buget si a unei intalniri cu arhitectul. Un arhitect care iti intelege pe deplin nevoile si vine cu solutii optime este o intotdeauna o alegere cu care nu vei putea da gres in abordarea oricaror proiecte. 

bottom of page