top of page
Clinica medicala ORL

Clinica medicala
ORL

Sala evenimente

Cladire SPA

Proiect cladie birouri

 

Cladire birouri

Locuinte colective

Cladire locuinte colective S+P+3E+Er

Cladire scoala

Cladire scoala

Aparthotel
40 apartamente

Proiect pensune mai mare de 8 camere

Pensiune-Hotel 20 camere
Sureanu- Transalpina

Proiect pensiune 6 camere

Pensiune 6 camere

Pensiune 6 camere

Pensiune 6 camere
Valea Frumoasei

Proiect pensiune moderna

Aparthotel 
Sibiu 

5c5493_8951f4c399fd45ae96227201d9bc2b5c_mv2.webp

Servicii complete de proiecte pensiune

Ai visat intotdeauna ca, la varsta a doua, nu doar sa te retragi intr-un peisaj feeric de munte sau de deal, cu capite pitoresti si multe conifere, ci sa iti deschizi un business acolo si sa le arati turistilor din tara si din toata lumea cat de frumoasa este Romania? Ai sperat mereu, de cand te-ai nascut sau de cand te-ai mutat intr-un oras mare pentru a munci si a-ti intemeia o familie, ca la un moment dat vei scapa de claxoane, aglomeratie si agitatie? Daca raspunsul la cele doua intrebari de mai sus este un categoric „DA", avem o veste buna pentru tine: te vom ajuta sa iti pui pe hartie planurile, atat la propriu, cat si la figurat!

Upstudioproject este un birou de arhitectura cu lucrari in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Alba Iulia, care iti ofera servicii complete de proiecte pensiune moderna, cladiri de apartamente, birouri, scoli, centre multiculturale, sali de evenimente, cladiri birouri, proiectare, planuri cladiri dar si proiecte industriale, de design, rezistenta sau instalatii. Suntem o echipa tanara, cu idei si viziuni moderne, care cauta sa isi lase amprenta si sa isi imprime stilul conceptual unic in fiecare noua lucrare realizata. Pornind de la cerintele tale, pe care le trecem prin filtrul expertizei noastre si le imbogatim din punct de vedere creativ, vom ajunge impreuna la reazultatul dorit.

Realizeaza cu noi un proiect de pensiune moderna

de la schite la urmarirea santierului

Un proiect de pensiune moderna marca Upstudioproject presupune implicarea arhitectilor si specialistilor nostri in toate fazele acestuia, de la intocmirea schitelor conceptuale si temei de proiectare si pana la obtinerea tuturor avizelor necesare si urmarirea santierului. In fiecare dintre aceste etape, vei fi instiintat cu privire la stadiul in care se afla lucrarile, pentru ca impreuna sa putem estima o data de finalizare cat mai realista. Lasam imaginatia sa ne zburde atunci cand vine vorba despre aspectul cladirii la care lucram, insa revenim rapid cu picioarele pe pamant cand intervin chestiuni care tin de birocratie si siguranta.

Profesionalismul nostru atunci cand realizam proiecte de pensiune este egalat numai de efervescenta si originalitatea planurilor noastre, dar si de deschiderea cu care iti ascultam orice sugestie. Inainte sa o implementam, o testam si te anuntam daca este realizabila, iar, daca este chiar mai "creativa" decat ideile noastre, venim cu o alternativa fiabila din toate punctele de vedere. Indiferent ca realizam un proiect pensiune 5 camere, 6 camere, 8 camere sau 10 camere, ideile noastre se contopesc in cel mai frumos concept. Desi suntem tineri, avem o experienta indelungata in proiectarea de pensiuni moderne si alte cladiri ori ansambluri si nu facem niciodata rabat la calitate si, mai ales, la siguranta celor suficient de norocosi sa se cazeze sau sa lucreze in ele. 

5c5493_668f1d8ba5ec46a6b2aecd4ec5b461dc_mv2.webp

Un exemplu in acest sens este proiectul de pensiune pe care l-am realizat pentru clientii nostri din localitatea Sugag, judetul Alba (vezi galeria foto). Pensiunea Poarta Raiului se afla intr-o zona splendida din muntii Sureanu, in apropierea partiei de ski cu acelasi nume. Platoul destinat prin PUZ pentru construirea pensiunii este inconjurat de numeroase conifere, motiv pentru care am ales conceptul lucarnelor ascutite, care imita brazii. Daca iti doresti si tu un proiect de pensiune moderna/rustica asemanator, tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un semn! Te asteptam la telefon 0742 068 582 sau pe pagina „Cere oferta" si te contactam noi in cel mai scurt timp.

 

Da-i visului tau frau liber si lasa-ne sa realizam proiectul pensiunii pe care pana acum ai avut doar curajul sa ti-o imaginezi!

schita.webp

De la schite apartamente

la realitatea unui nou camin

Intre vis si realitate este un drum mai lung sau mai scurt, mai usor sau mai greu. El incepe, insa, cu o idee sau cu prima linie trasata pe hartie, la propriu sau la figurat. In cazul in care visul tau este sa construiesti o cladire rezidentiala sau un ansamblu de blocuri de locuinte, noi iti vom fi parteneri! Upstudioproject este o firma moderna de arhitectura si design interior, care realizeaza inclusiv schite, proiecte si planuri de apartamente care respecta ideile tale si le dezvolta, gasind un echilibru intre functionaliate, suprafata si cost beneficiu.

Pornim de la schita apartamentului, pe care o trasam alaturi de tine, in functie de cerinte, necesitati si preferinte, la care “suprapunem” experienta noastra, rezultand un plan/proiect de apartament bine pus la punct, care respecta normele urbanistice, normele de insorire, dar si legea locuintei. De asemnenea legea impune respectarea normelor de calitate de siguranta in exploatare, siguranta la foc, Izolatii termice (conform noilor norme NZEB), izolatii fonice etc., pe care noi le punem in aplicare in toate proiectele rezidentiale.

Upstudioproject – proiecte si planuri de apartamente moderne

Planul de apartament continua cu intocmirea temei de proiectare, obtinerea tuturor avizelor necesare constructiei si urmarirea santierului.

Desi formam o echipa tanara si suntem, in consecinta, dinamici si competitivi, nu ne lipsesc cumpatarea si precautia. La Upstudioproject, suntem constienti ca schita unui apartament nu reprezinta doar o sumedenie de linii trasate pe hartie, ci un intreg plan pentru viitorul ansamblu/complex rezidential. Mai mult decat atat, acordam o importanta deosebita sigurantei si confortului viitorilor locatari, punandu-i pe acestia in centrul actiunilor si deciziilor noastre.

La Upstudioproject, birou care ofera servicii de arhitectura, design interior si proiecte/planuri apartamente, cladiri, te asteptam sa ni te alaturi! Suntem prezenti in Bucuresti, Alba Iulia, Cluj Napoca si Timisoara si nerabdatori sa punem in aplicare schita apartamentelor care au fost “construite” pana acum doar pe hartie!

bottom of page