Despre biroul nostru de proiectare

 

Totul incepe cu dorinta beneficiarului de a face "ceva".  Acest "ceva", de cele mai multe ori este mai mult decat o simpla cladire, este un vis, un ideal, pe care noi incercam sa il descifram si sa il facem real. 

 

Cum gandim

 

Fiecare loc isi cere propriul proiect. De la aceasta idee pornim spre a dezvolta un concept unic avand ca premise dorintele beneficiarului.

Arhitectura este o arta, un fenomen emotional, în afara problemelor de constructie si dincolo de ele.

 

Michelangelo spunea, ca el nu face altceva decât să elibereze peronajele lui de surplusul blocului de marmură care le închide și le blochează în interior. Oricare posibil sit, sau loc, își are propria poveste pe care noi trebuie să îl ajutăm să o spună, și să o elibereze prin arhitectură.

In anii de experienta acumulati am invatat sa comunicam si sa reprezentam concepte realizabile.

Arhitect/Architect Enacopol Razvan | Arhitect Enacopol Nicoleta | 

  • b-facebook
  • b-googleplus

Biroul nostru ofera servicii complete de proiectare de arhitectura, proiecte de case, proiecte rezidentiale, proiecte industriale, amenajari interioare, design, rezistenta, instalatii, pentru toate fazele de proiect, incepand cu schite conceptuale, intocmirea temei de proiectare pana la obtinerea tuturor avizelor necesare autorizarii proiectului si urmarirea santierului. 

© 2014-2020 by up studio project